Valmistamme ja asennamme tilauksesta erilaisia teräsrakenteita teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin.  Määrittelemme palvelukokonaisuuden ja toimintamallin aina yhdessä asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tarjoamme teräsrakenteesta juuri sellaisen tuotteen kuin tarvitset! Pystymme toimittamaan tuotteet aina tarvittaessa myös pintakäsiteltyinä.

Kantavien teräsrakenteiden valmistusta ja asennusta ohjaa EN 1090-2-standardi, johon meillä on CE-merkintäoikeus toteutusluokissa EXC 1 ja EXC 2. Valmistamme ja asennamme muun muassa erilaiset kantavat palkkirakenteet, putkisillat, nosturiradat, huoltotasot sekä teräsportaat ja kaiteet. Tarjoamme myös kantavien teräsrakenteiden suunnittelu. 

Monipuolisesti

Toteutamme kokoonpanot joko asiakkaiden valmiiden suunnitelmien mukaisesti tai yhdessä asiakkaiden kanssa suunnitellen. Autamme asiakkaitamme tuotemuutosten hallinnassa sekä uusien tuotteiden tuotannollistamisessa ja kehittämisessä kustannukset huomioiden.

Ketterästi

Pystymme tarjoamaan nopeat toimitusajat asiakkaille omalta tehtaaltamme. Pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeiden muutoksiin esimerkiksi tuotteiden menekin muutoksissa. Hoidamme ketterästi myös tuote-erät, joissa on suurta vaihtelua tai useita eri versioita. Laadunvalvonnan vaatimustenmukaisuustodistusken myötä voimme taata korkean laadun.

Kokonaisvaltaisesti

Pystymme hoitamaan teräsrakenteet myös täysin meille ulkoistettuna kokonaispalveluna, jolloin hoidamme asiakkaiden koko logistisen ketjun aina materiaalien hankinnasta tuotteen toimittamiseen loppuasiakkaille. Kokonaispalvelu on kustannustehokas, nopea ja joustava vaihtoehto kaikenkokoisille yrityksille, ja voimme palvella asiakkaitamme myös pienissä erissä.

Olemme toimittaneet asiakkaille muun muassa:

  • Ilmanvaihtokontteja

  • Hoito- ja huoltotasoja

  • Voimalaitosten runkorakenteita sekä imu- ja pakoputkistoja

  • Siltoja ja portaita

  • Siiloja ja säiliöitä