Pohjanmaan Tiekoneet Oy 

Pohjanmaan Tiekoneet Oy är en svetsande verkstad som erbjuder flexibel och pålitlig tillverkning av stålkonstruktioner. Företaget är specialiserat på tillverkning av vägunderhållsprodukter under varumärket Snow-Line samt kontraktstillverkning inom industri. Våra produkter kan även skräddarsys efter kundens behov. 

Vi erbjuder olika stålkonstruktioner med en materialtjocklek på 1-30 mm. Vi producerar mångsidiga, svetsade, bearbetade och ytbehandlade konstruktioner tack vare vår sandblästringsanläggning och lackeringsverkstad som befinner i våra egna lokaler. Förutom Snow-Line:s väghållningsutrustning, erbjuder vi olika containerkonstruktioner, transportband och flak. Du hittar mer information under produktfliken!

 Vi verkar lokalt i Vasa-regionen, men erbjuder produkter och service rikstäckande till alla finska företag. Våra lokaler ligger i Vikby:s industriområde, nära korsningen mellan Vasas motorväg och Pori-vägen, ett logistiskt utmärkt läge. Välkommen hit för att bekanta dig!

Varumärken

Vårt varumärke är Snow-Line. Varje Snow-Line-produkt är designad för krävande och professionell användning och har utvecklats i samarbete med våra kunder för att tjäna vår kundsegment mycket pålitligt.

Vision

När det gäller Snow-Line-produkter vill vi genom våra produkter göra vardagens vägunderhålls- och vägbyggnadsarbetare säkrare. När det gäller stålkonstruktioner och containrar vill vi erbjuda mångsidiga, högkvalitativa och hållbara lösningar skräddarsydda efter kundernas behov.

Kvalitet och miljö

Vi arbetar ständigt för att förbättra våra metoder och för att kunna följa trender. Vi vill utveckla våra produkter, vår professionalitet och vårt samarbete med våra kunder, för att kunna erbjuda den bästa möjliga kvalitéen med hänsyn till förändringar i miljön. För oss är hållbarhet och företagsansvar viktiga värden och därför tar vi hänsyn till ekonomisk-, social- och samhällsansvar i vår verksamhet.