Pohjanmaan Tiekoneet Oy on hitsaava konepaja, joka tarjoaa joustavaa ja luotettavaa teräsrakenteiden valmistusta. Yritys valmistaa tienhoitotuotteita Snow-Line tuotemerkillä sekä on erikoistunut sopimusvalmistukseen teknologiateollisuuden tarpeisiin. 

Tarjoamme monipuolisesti teräsrakenteita, joiden ainevahvuus on pääsääntöisesti 1-30 mm. Tuotamme monipuolisesti hitsattuja ja koneistettuja rakenteita pintakäsiteltyinä,  sillä meiltä löytyvät hiekkapuhaltamo ja maalaamo omista toimitiloissamme. Omia tuotteitamme ovat Snow-Line tienhoitolaitteiden lisäksi erilaiset  konttirakenteet, kuljettimet ja kuorma-auton lavat. Lisätietoja löydät tuote-välilehdeltä! 

Toimimme paikallisesti Vaasan seudulla kuin myös valtakunnallisesti tarjoamalla palveluitamme kaikille suomalaisille yrityksille. Toimitilamme sijaitsevat Vikbyn teollisuusalueella, Vaasan moottoritien ja Porin tien risteyksen tuntumassa erinomaisella logistisella sijainnilla. Tervetuloa tutustumaan!

Snow-Line

 Snow-Line tuotteet on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Jatkuva tuotekehitys tapahtuu yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta pystymme tarjoamaan parasta laatua tienhoidon ammattilaisille. 

Visio

Snow-Line tuotteiden osalta haluamme tuotteidemme kautta tehdä jokapäiväisen tienhoidon ja tienrakennuksen ammattilaisille työnteon turvallisemmaksi. 

Teräsrakenteiden ja konttien osalta haluamme tarjota monipuolisia, laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja räätälöityihin asiakastarpeisiin.

Laatu ja ympäristö

Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme toimintatapoja ja pystyäksemme trendeissä mukana. Haluamme kehittää tuotteitamme, ammattitaitoamme ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa tarjotaksemme parasta mahdollista laatua huomioiden toimintaympäristön muutokset. 

 

CE-merkintämme myötä voimme varmistaa, että tuotteemme täyttävät niitä koskevien EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset.