Snow-Line

Snow-Line lumiauroja on valmistettu Suomessa jo yli 20 vuotta! Vuosien valmistuskokemuksen ja ammattilaisten kehitysideoiden pohjalta tuotteita on uudistettu sekä kehitetty vastaamaan paremmin pohjoisten teiden haasteita. 

Snow-Line lumiaurat ovat suunniteltu myötäilemään tien kallistumia keskikiekon vapaan liikkuvuuden ansiosta. Työntörunko on suunniteltu ja valmistettu estämään auran pomppimisen aurattaessa, mikä lisää aurausmukavuutta ja työnjälkeä.


Snow-Line tuotevalikoimaan kuuluvat:


Lisätietoa Snow-Line auroista:

  • Työleveydet vakiomalleissa ovat 3660 mm, 4000 mm, 4300 mm ja 4600 mm.
  • Laitteistot on suunniteltu erityisesti kuorma-autoihin ja pyöräkuormaajiin, myös traktorikiinnitteiset mallit ovat saatavilla.
  • Aurat valmistetaan asiakkaan toiveen mukaan niin, että aura joko kääntyy molemmin puolin hydraulisesti tai aurauskulma on vakio.
  • Auroihin voidaan asentaa työjälkeä parantava loskaterä sekä Lumi-Stop lisäsiipi, jotka estävät lumen kerääntymisen risteysalueille.
  • Uutuustuotteemme on Snow-Line MT M putkiaura, joka vastaa toimintaperiaatteeltaan Snow-Line päätieauraa, omatessaan kuitenkin erilaisen, kevyemmän, muotoilun. 


Saatavilla olevat lisävarusteet:

Loskaterä siihen sopiviin auramalleihin

LumiStop laitteisto