MÅNGSIDIG

STÅLKONSTRUKTIONER

JAST-Works Oy

JAST-Works Oy är en svetsmaskiaffär som har varit i drift från 2013 och erbjuder flexibel och plåtlig tillverkning av stålkonstruktioner. Vi är specialiserade på tillverkning av Snow-Line vägeunderhållsprodukter samt tillverkning av industriella kontrakt. 

SNOWLINE

Snow-Line tillverkar högklassig utrustning inom vägunderhåll för professionellt bruk. Snow-Lines plogar avlägsnar effektivt slask, snö och is från vägytor. Våra produkte stödkantläggare applicerar effektivt grus på kantområdet mellan asfaltytan och diket. Utvecklingen för alla våra produkterna sker tillsammans med proffsen inom vägarunderhåll och snöröjning, det vill säga tillsammans med våra kunder.

STÅLKONSTRUKTIONER

Vi tillverkar olika stålkonstruktioner med en materialtjocklek på 1-30 mm. Vårt erbjudande inkluderar mångsidiga svetsade och bearbetade strukturer med ytbehandling, som vi kan utföra i vår egen sandblästrings- och målningsbutik. Vi utför också installationsarbeten på stålkonstruktioner för våra egna produkter och de som tillverkas av andra.

BEHOLLARE KONSTRUKTIONER 

Vårt sortiment inkluderar mångsidiga containerkonstruktioner, såsom askbehållare, tuggbehållare och transportbehållare med en volym som sträcker sig från 10 till 40 m³. Dessutom är lastpallar och olika transportörer som skruvtransportör, kedjetransportör eller bandtransportör våra kärnkompetenser.